Sparen

Echte Bakker Joost Douenburg is blij met u als trouwe klant. Daar doen we graag iets voor terug. Bij iedere besteding in onze winkel ontvangt u spaarpunten die u gratis producten opleveren!
Zo werkt het: voor het in bezit krijgen van de klantenpas vragen wij een bedrag van € 2,50. Hiervoor ontvangt u direct 10 punten op uw pas en een gratis big shopper.

  • Bij iedere bestede € 1,- ontvangt u 1 spaarpunt
  • Als u het inschrijfformulier invult en inlevert, kunnen wij bij verlies of diefstal uw pas blokkeren en uw huidige tegoed overzetten op een nieuwe pas. Een nieuwe pas kost € 2,50
  • Uw gegevens worden alleen gebruikt door Echte Bakker Joost Douenburg. Het enige doel is u te informeren over aanbiedingen voor pashouders en nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf
  • Gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld
  • Spaarpunten kunnen alleen worden bijgeschreven indien u de pas bij zich heeft

 

Klik hier voor grote affiche (PDF):

spaarplan-2-280px
 

Saldochecker Spaarkaart

Niet zomaar een bakker...

echte bakker mono transp 80p

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen.
Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen.
Samen met onze medewerkers halen wij elke dag weer het beste in onszelf naar boven om de meest smaakvolle en voedzame producten te maken en te verkopen.

Naast brood en diverse broodjes bakken we taart, vlaai en koek. Onze lekkernijen, de alom bekende worstenbroodjes en de zachte eierkoeken (het recept van opa Douenburg wordt nog steeds gebruikt!), zijn de heerlijke producten die u nergens anders zo lekker kunt kopen.
Het meergranen, waarvan het unieke recept is bedacht door Anton Douenburg, is uitgegroeid tot de specialiteit van Echte Bakker Douenburg.

module rechts 1  module rechts 2 

Hofleverancier

hofleverancier kl

Bakkerij Joost Douenburg is hofleverancier.

Hier leest u wat het predicaat 'Hofleverancier' betekent