Echte Bakker Joost Douenburg

De Echte Bakker in het karakteristieke pand aan de Sint Bavostraat midden in Rijsbergen: al meer dan 100 jaar niet meer weg te denken...

Een begrip

Uitgegroeid tot een begrip in Rijsbergen en wijde omgeving, dat kunt u van Echte Bakker Joost Douenburg gerust zeggen.
Alle producten worden ambachtelijk en met verse ingredienten bereid. De kwaliteit staat voorop. Hierdoor kunnen we onze klanten de uitstekende producten leveren die ze van ons gewend zijn.
En dat al meer dan een eeuw lang.

Kwaliteitslabels

Echte Bakker Joost Douenburg kan de beste papieren overleggen. Niet alleen mogen we het keurmerk Echte Bakker voeren, maar tevens zijn we hofleverancier, een predikaat dat slechts 400 bedrijven in Nederland hebben.

Gezellige winkel

Ons unieke pand aan de Sint Bavostraat herbergt niet alleen een volledig geoutilleerde bakkerij met de meest geavanceerde machines, maar ook een gezellige winkel, die 6 dagen per week geopend is.

Bezorgdienst

Enkele dagen per week bezorgen we ons brood in Rijsbergen en directe omgeving. Een extra service voor onze trouwe klanten.

 

Niet zomaar een bakker...

echte bakker mono transp 80p

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen.
Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen.
Samen met onze medewerkers halen wij elke dag weer het beste in onszelf naar boven om de meest smaakvolle en voedzame producten te maken en te verkopen.

Naast brood en diverse broodjes bakken we taart, vlaai en koek. Onze lekkernijen, de alom bekende worstenbroodjes en de zachte eierkoeken (het recept van opa Douenburg wordt nog steeds gebruikt!), zijn de heerlijke producten die u nergens anders zo lekker kunt kopen.
Het meergranen, waarvan het unieke recept is bedacht door Anton Douenburg, is uitgegroeid tot de specialiteit van Echte Bakker Douenburg.

module rechts 1  module rechts 2 

Hofleverancier

hofleverancier kl

Bakkerij Joost Douenburg is hofleverancier.

Hier leest u wat het predicaat 'Hofleverancier' betekent